Australia Zoo
Blijf op de hoogte en volg Dennis
07 Augustus 2012 | Australië, Noosa Heads
We moeten allebei zeggen dat we een hele leuke tijd hebben gehad in de dierentuin. Ik had al verteld dat het de dierentuin was van Steve Irwin he?? Je weet wel van de termen “Crikey” en “It’s a beauty”. We kwamen Steve zo ongeveer overal tegen met foto’s en video’s. Genoeg over Steve. Toen we binnenkwamen stond er gelijk al een vrouw met een koala op de arm. Je mocht de koala aaien maar dat hebben we maar even overgeslagen omdat er zoals gewoonlijk weer allemaal Chinezen bij stonden. Verderop stond er een mevrouw met een slang om de nek. die was kennelijk minder interessant dus die konden we makkelijk even aaien en mee op de foto.
Verderop kon je kangoeroe voer halen voor $ 2,00 en zijn we naar de kangoeroes gegaan. Ze lagen met zijn allen lekker te zonnen en ze hadden wel trek in wat lekkers. Ze aten gewoon uit de hand en we hebben hier wel tig foto’s van gemaakt. De leukste zetten we even online. Toen gingen we naar het koala dorp en daar zag je overal koala’s in de bomen zitten en een paar daarvan mocht je aaien en dat hebben we natuurlijk gedaan. Er was zelf een koala met een jonkie. Verder hebben we nog olifanten gevoerd en zijn we naar de show geweest met vogels, een kleine alligator, slangen en een grote krokodil.
Het hoogtepunt van de dag was toch wel het vasthouden van de koala. Nou daar stonden we dan met zijn allen in de rij voor de foto. Yvet heeft hem vastgehouden en ik mocht er bij staan. Op de foto met de koala koste $ 25. Tsja ze moeten ergens geld aan verdienen moet je maar denken.
Na de dierentuin zijn we naar Noosa gereden wat ongeveer een uur duurde. ‘s Avonds wezen uit eten en toen weer terug naar de camping, vandaag gaan we naar het strand en verder weten we nog niet wat we gaan doen. We blijven hier vannacht ook nog en morgen gaan we naar Rainbow Beach. Vanuit daar gaan we een dagtocht maken naar Fraser Island.
We hebben geprobeerd het kort te houden maar dat is niet helemaal gelukt.
Tot de volgende keer en het is elke keer leuk om de reacties te lezen dus laat ze maar doorkomen..
07 Augustus 2012 - 11:08
Papa En Mama:
Hoi lieve Dennis en Yvet,
Wat een super leuk verhaaltje weer. Jullie maken toch heel mooie en bijzondere dingen mee.
Steeds is het weer geniet van jullie verslag. Voor ons heel ver weg, maar nu toch weer dichtbij.
Mooie foto's!!!
Knuffelfoto van Yvet met de koala is er ook?
We zien het wel ene keer.
Geniet vooral nog van deze bijzondere reis en tot het volgende verslag.
Helemaal niet erg hoor zo´n langer verhaaltje, ik geniet er wel van.
liefs uit een regenachtig Nederland.
07 Augustus 2012 - 12:03
Hiskia:
Hoihoi!!
Supergaaf zeg, om dit te lezen!!!
Gaaf joh, met de koala's! Geniet er lekker van samen!
Liefs