Van hot naar her.. - Reisverslag uit Sydney, Australië van Dennis Koopman - WaarBenJij.nu Van hot naar her.. - Reisverslag uit Sydney, Australië van Dennis Koopman - WaarBenJij.nu

Van hot naar her..

Blijf op de hoogte en volg Dennis

31 Juli 2012 | Australië, Sydney

Hallo allemaal,

Dag drie in Sydney is inmiddels alweer bijna voorbij. Het is hier nu 23.05 uur en we kijken Family Guy. Ben totaal niet van de tekenfilms maar dit is toch wel leuk. Maar nu even terug naar waar het om gaat. Wat hebben we vandaag gedaan?

Vanochtend hebben we de wekker gezet om op tijd op te kunnen. 1ste bestemming was het huis waar ik heb gewoond met daaronder Garlo's Pies. Garlo's Pies is een winkel waar je "pie's" kunt halen. Pie's zijn typisch Australisch. Een pie is een soort pasteitje met kip erin bijvoorbeeld. Ik natuurlijk diegene genomen die ik altijd nam en Yvet heeft een appelflap gehad met slagroom. De foto's zullen Bas en Karlijn vast wel bekend voorkomen..

Na Garlo's Pies zijn we naar het wereldberoemde Bondi Beach gegaan. Geen kip op het strand overigens en het begon zelfs even te regenen. Geen top weer maar wel leuk om even te zijn. Zie de foto's.

Na Bondi Beach zijn we nog even de stad in geweest om wat te winkelen. Yvet kon het natuurlijk weer niet laten en heeft bij de Zara een nieuw colbertje gekocht.

Na het winkelen naar huis en toen ben ik naar de ijshockey training geweest van de Sydney Bears. Er waren wat spullen geregeld dus ik mocht ook nog even meedoen. Leuk om de jongens weer te zien. Daarna naar het hotel, gedoucht en nou ben ik dit verhaaltje aan het typen.

Morgen gaan we de auto ophalen en begint dan het echte avontuur. Eerst halte is Seal Rocks en daarna door naar South West Rocks. Dit is het plan, we gaan zien of dat ook gaat lukken.

Tot de volgende keer!

Yvet & Dennis.

PS: de internet verbinding is inmiddels zo traag dat ik een andere keer meer foto's upload.

• 31 Juli 2012 - 19:45

Papa En Mama:

Hoi liev Dennis en Yvet,

Leuk om van jullie te horen.
    Goed dat jullie toch een beetje meer in het ritme komen van alledag daar.
    Hier is het ook koud en kil, geen zon.
    Veel plezier met jullie backpack-avontuur en kijk uit naar de verhalen en foto's.
    Veel liefs en groetjes vanuit het verre Nederland.

Dennis

Yvet en Dennis zijn voor hun vakantie vier weken aan het reizen in Australië. De reis gaat van Sydney omhoog naar uiteindelijk Cairns. Tussendoor komen we langs allerlei plaatsen en proberen we zoveel mogelijk van onze belevenissen hier te posten!

Actief sinds 18 Juli 2012