Going home - Reisverslag uit Sydney, Australië van Dennis Koopman - WaarBenJij.nu Going home - Reisverslag uit Sydney, Australië van Dennis Koopman - WaarBenJij.nu

Going home

Blijf op de hoogte en volg Dennis

24 Augustus 2012 | Australië, Sydney

Het laatste verhaaltje van onze reis naar Australië is een feit. Het is hier nu 08.12 uur en we moeten om 10.00 uur uitchecken. De tassen worden ingepakt en vanavond om 21.10 vliegen we dan weer terug. Het eerste stuk zal op papier 14.30 uur duren en het tweede stuk 06.50 uur.

De laatste dagen in Sydney waren leuk en gingen weer veel te snel. Vooral woensdag en donderdag waren mooi qua weer dus we hebben nog lekker door de stad kunnen lopen. Gisteravond (donderdag) hebben we in The Rocks (wijk in Sydney) gegeten met Yasmin en Justine. Ik ken hun van de eerste keer dat ik hier was. Vandaag gaan we om 11.00 uur naar mijn oude werk om daar even te kijken hoe het is met iedereen. Vanmiddag nog even ergens lunchen en nog wat slenteren door de stad voordat we ons naar het vliegveld begeven.

Dat was hem weer. Bedankt voor de leuke reacties en tot in Nederland!

• 24 Augustus 2012 - 07:43

Papa En Mama:

Hoi lieve Dennis en Yvet,
    Jammer dat het weer over is he?
    Maar geniet nog even en tot morgen in Dusseldorf!!!
    We staan er!!
    liefs.

Dennis

Yvet en Dennis zijn voor hun vakantie vier weken aan het reizen in Australië. De reis gaat van Sydney omhoog naar uiteindelijk Cairns. Tussendoor komen we langs allerlei plaatsen en proberen we zoveel mogelijk van onze belevenissen hier te posten!

Actief sinds 18 Juli 2012